Glade, flade madder

Glade, flade madder

Rugbrødsmadder i madpakken er et sikkert hit. Men det ender alt for tit med en flad leverpostejmad eller en mad med den sædvanlige pølse.

Hvorfor ikke prøve noget nyt, der ikke er for ”farligt”? 

 


Bananmad – Til den søde

En bananmad er altid godt. Kommer du lidt citronsaft på, bliver bananen ikke brun. Pynt evt. med bananchips og rosiner.


Knækbrød, der knækker

Husk at komme smør eller flødeost på knækbrødet, inden du kommer andet pålæg, på. Så bliver det nemlig ved med at være sprødt.


Rugklap, klap, klap

En rugklapper er nem at spise og nem at tage med i gården, hvis man ikke lige når at spise færdig, inden klokken ringer.


Ostemad med smil

En smiley i madpakken skaber glæde. Tegn et ansigt på skallen af et kogt æg eller på madpapiret.


Prøv med en grøn avocadomad

Husk bare at komme lidt citronsaft på, så den ikke taber farven.


Rødbedetricket

Leverpostej er et sikkert hit. Husk at duppe rødbederne helt tørre på køkkenrulle inden du lægger dem på leverpostejen. Så ser maden stadig indbydende ud til spisefrikvarteret.